vineri, 13 martie 2009

Fotografie stearsa de administratorii Panoramio

Buna dimineata!

Va propun un subiect interesant. Colegului nostru Bubu-Pescar i s-a sters o poza pe care o avea in concurs la "unusual places". Ieri dimineata poza avea 660 de vizualizari si o multime de commenturi. E vorba de poza "cu focul", care nu era selectata pentru Google Earth. Inainte de a fi stearsa nu a primit nicio instiintare sau avertisment de la Panoramio. Au mai fost cazuri in care poze neselectate pentru Google Earth au participat bine-mersi la concurs (nu au castigat niciun premiu, e adevarat), dar nu au fost sterse. Cunoasteti cauzele stergerii fotografiei?

Un comentariu:

Dili spunea...

Pozarule, daca mergi aici: http://www.panoramio.com/forum/ si dai cautare dupa "dissapeared" o sa vezi ca si altii au avut aceeasi problema. Am inteles ca poate fi una din variantele urmatoare:
- e o problema temporara a serverului (asta s-a-ntamplat de cateva ori)
- unele dispar daca cineva trimite vreo notificare de innapropriate sau de alt gen, si pana la raspunsul autorului sunt "suspendate" (dar presupun ca si-a verificat mailul deja)
- contraveneau regulilor continand mesaje publicitare sau erau create de calculator.
Fiindca sunt sigura ca nu e nici una din cele 3 variante, i-as recomanda sa trimita un mail staff-ului Panoramio. Bafta!